Susano
+

Läkare

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin, rehabmedicin, psykiatri, eller företagshälsovård samt annan motsvarande kompetens.

Ett plus är erfarenhet av medicinska utredningar eller liknande.

Lång erfarenhet inom specialiteten och erfarenhet av teamarbete är en fördel.

Vi värdesätter:

  • att du har personlig mognad, är trygg, stabil, och har god självinsikt
  • engagemang och att du vill vara med och utveckla vår verksamhet
  • god samarbetsförmåga och att du kan skapa förtroende i såväl interna som externa kontakter.

Anställningsform: Tillsvidareanställning eller konsultuppdrag

Omfattning: Efter behov

Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan med CV via mail till jobb@susano.se

Susano kan erbjuda anställning eller konsultuppdrag i en innovativ miljö i ett växande företag, ledande inom sitt område. Våra tjänster och processer är alla kvalitetscertifierade. Det finns rikliga möjligheter att utvecklas inom sin profession tillsammans med företaget.

Susano AB har i dag ca 20 medarbetare. Huvudkontoret är i Malmö, med verksamhet i Lund, Helsingborg, Kristianstad och Stockholm och Göteborg.

Företaget har under mer än 15 års tid arbetat inom hälso- och sjukvård och har tagit fram standardiserade metoder för tydliga beslutsunderlag till våra uppdragsgivare. Vi är ledande både vad gäller kvalitet och kvantitet när det gäller bedömningar av arbetsförmåga i Sverige . Vi stödjer kunder, medarbetare, och chefer samt HR avdelningar i sitt rehabiliteringsarbete med smarta och effektiva verktyg såsom egenutvecklade mobilapplikationer och digitala beslutsstöd. Vår behandlingsverksamhet utgörs av individ- och teambaserade medicinska behandlingar med program för livsstilsförändringar, stress– och smärtreducering.


Susanos värdegrund bygger på tanken om alla människors lika värde oavsett kön, etnicitet, religion och socioekonomisk status. Arbete och sysselsättning är för oss ett centralt begrepp utifrån tanken om delaktighet och solidaritet i samhället.

Läs mer om företaget här