Susano
+

Lediga tjänster

Vi söker just nu inte några tjänster men tar gärna emot intresseanmälan.

Är du intresserad av att arbeta analytiskt i en högt professionell miljö där vi försöker ständigt utöka vår kompetens och förmåga med hög grad av självständighet?

Då kan Susano vara ett ställe för dig. Vi bedriver utrednings- och behandlingsverksamhet vid våra enheter i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg och Stockholm.

Är du intresserad av att gå in som konsult. som psykiater, allmänläkare, rehabläkare, företagsläkare, ortoped, fysioterapeut, arbetsterapeut, eller psykolog kontakta oss gärna.

Vi är ett 20 tal medarbetare som i mer än 15 års tid utvecklat Susanoklinikens utrednings- och rehabiliteringsverksamhet.

En fördel är om du är van att arbeta målorienterat i olika projekt-och teamkonstellationer, har hög IT vana och dokumenterad förmåga att uttrycka dig skriftligt. De legitimerade tjänsterna kräver minst tre års erfarenhet. Susano arbetar med medicinska utredningar, rehabilitering och behandling. Våra kunder är myndigheter, företag och privatpersoner.

Susanos värdegrund bygger på tanken om alla människors lika värde oavsett kön, religion och socioekonomisk status. Arbete och sysselsättning är för oss ett centralt begrepp utifrån tanken om delaktighet och solidaritet i samhället. På en praktisk nivå innebär detta att du som arbetar hos oss måste kunna känna respekt och ödmjukhet inför de människor du möter samtidigt som du har modet att med tydlighet kunna kommunicera svåra beslut.

Är du intresserad?

Läs mer under respektive yrkesgrupp.

Skicka din ansökan med CV via mail till jobb@susano.se