Susano
+

Fysioterapeut

Fysioterapeut Susano AB

Susano AB är ett företag med i dag ca 10 anställda och ett stort antal konsulter kopplade till verksamheten. Huvudkontoret är i Malmö, med verksamhet i Lund, Helsingborg, Kristianstad, Göteborg och Stockholm. Företaget har under mer än 15 års tid arbetat inom hälso- och sjukvård och har nu fått utökat uppdrag av Region Skåne att arbeta med smärtpatienter i multimodal smärtrehabilitering från 2019 vid våra enheter i Lund och Malmö. Utöver detta uppdrag arbetar Susano med oberoende medicinska utredningar som görs åt flera olika kunder såsom Försäkringskassan, LO-TCOs rättsskydd samt en mängd arbetsgivarkunder som består av både privata företag och större offentliga organisationer. Vi arbetar sedan många år även med organisationsutveckling.

Vi söker nu ytterligare en fysioterapeut för arbete med främst behandling av patienter med långvarig smärta. Även arbete med våra medicinska utredningar kommer att bli aktuellt.

Vi värdesätter:

  • personlig mognad, ansvarstagande med god självinsikt.
  • engagemang och att du vill vara med och utveckla vår verksamhet.
  • erfarenhet av arbete med funktionsbedömningar så som TIPPA eller USUFF
  • erfarenhet av behandling och gärna då specifikt med smärtpatienter.

En fördel är om du är van att arbeta målorienterat i olika projekt-och teamkonstellationer, har hög IT vana och dokumenterad förmåga att uttrycka dig skriftligt.

Tillträde: Efter överenskommelse

Vid frågor om anställningen kontakta HR ansvarig  anders.johansson@susano.se

Skicka din ansökan med CV via mail till jobb@susano.se

Susano kan erbjuda en innovativ miljö i ett växande företag, ledande inom sitt område. Våra tjänster och processer är alla kvalitetscertifierade. Det finns rikliga möjligheter att utvecklas inom sin profession tillsammans med Susano.

Susanos värdegrund bygger på tanken om alla människors lika värde oavsett kön, etnicitet, religion och socioekonomisk status. Arbete och sysselsättning är för oss ett centralt begrepp utifrån tanken om delaktighet och solidaritet i samhället.